February 16, 2009

nothing actually

i just read my friend's blog. kesian nye die!!!! i dunno how or what i should do.
i feel like going to her and just give her a hug.bole je gi and kasi..tp kang die ckp i gile plak.muahaha...btol x? u know who u r. wink..wink.

girl..if u nk cite u can cite to me. i don't mind. u can cry all u want.mcm la aku x pnah tgk ko nangis...yg ko nak segan silu ngan aku watpe.ehe..fuz pun ade.i'm sure die pun x kesah. nak gi maple and nangis pun bole.nak gi potong rambut and nangis pun bole. jangan simpan..x elok for u la girl. and don't even try to hide it bcoz u r not good in keepin in a secret. fuz tgk trus leh tau..ehehe..aku maybe kena amik sometime dulu baru perasan.usually aku tau bile tgk muke ko..and dgr suara ko.eheheh..arina pun ade if ko nak luahkan.

and kiteorg kan ade bg u buku utk tulis..luahkan perasaan..tp ko wat bukuk tu utk gi meeting plak dah.ehehe..kena beli buku baru utk ko.nak x?

sy ni mcm tgh tulis surat kat awk plak..ehehe.hmm..td sy ade idea nak ckp ape tp skang dah lupe plak.aiyoo..haa...

jangan terlalu pikir things that doesn't really have impact on you..chill out a bit. enjoy life..aku nak ckp nama tajuk buku tuh tp kang mau ko campak kasut ko kat aku plak nnt.ehehehe..tp tu la kan..kadang2 aku rasa ko pk terlalu deep sgt smpi wat ko serabut and down.

cadangan aku is...let's go on a rollercoaster ride. u can scream all u want and i'll be on it also..just not next to you sbb takut pekak plak bile dah abis naik...muaahaha!!!!

ehehe...mari2.love you lots!!!remember...kiteorang ade besides you no matter how big ur problem is..

No comments: