October 26, 2009

hunting for photographer

this will be one of the entry which i have no idea what to blog about but i still want to blog.

title kat atas tuh belom tahu ade kena mengena dengan entry ni.



tadi ada orang jauh buzz i. i'm so happy that she's doing well over there. jeles tengok bakal rumah yang akan dibeli.hihihihi...bestnye if ade rumah camtu!!!!bile la nak ada rumah sendiri. dari start kerja sampai la masih bekerja, still blom ada rumah sendiri. ada je benda lain yang menjadi top dalam "most wanted things". pastu yang kena berkorban adalah beli rumah.eheheh..kesian. takpe one day it will come true!!!



hari jumaat lepas, ada dengar motivasi. pakar motivasi tu berkata, "kita kena ade harapan.harapan tu penting. tak kesah la harapan tu tinggi mana.harapan ini lah yang akan drive kita untuk menjadi orang yang berjaya."



tetibe nak nyanyi lagu menaruh harapan.whut da heck????



ok..photographer mahal!!! terbeliak biji mata bile baca price quotation.huhuhuhu. well that's all for this entry about the photographer.so much for making it the title of this post.hahaha.



i asked my friend to buy this...


this picture was taken from here.. http://www.mobilegazette.com/samsung-jet-s8000-09x06x16.htm

2 comments:

msApple said...

masa u cakap samsung jet.. i ingat yg jack tuu.. hahahaah..

dYnA said...

omniA II!!! i LoikE!