November 02, 2009

lovey dovey entry

dah lama tak tulis entry yang lovey dovey.
jadi skang ni nak tulis entry yang lovey dovey. jadi be prepare la...

baby cepat la balik. rindu!!! dah sebulan tak jumpe.~~gedik kan? baru sebulan...
cepat la raya haji. sebab raya haji baby balik kan?kan? ~~cross finger hoping he is coming back..
pastu nanti if baby balik i know i will get something from him ~~sebenarnya tak sabar nak dapat benda tuh...
another thing, bila baby balik sini, we can discuss about the wedding. ~~cepat la abis kahwin ni.serabut otak and saya nak guna duit saya untuk shopping and bukan shopping untuk kahwin.

yay! planning for a trip to UK. next year insyaAllah. hope jadi. so lepas kahwin, kumpul duit untuk shop till i drop in UK!!!!!!!!~~baby jangan risau..sy belikan souvenior kay.love you!

ok entry ni takdela lovey dovey sangat. itu je sy nak bagitau.sekian, terima kasih.

No comments: