August 25, 2010

woot!

1 month and 1 week to go. after that i don't have to worry about it anymore!yay!

today is our anniversary.
emm...bapa tahun not so sure..6 kot.hehehe..oh well doesn't really matter. what matter now is that we love one another and our relationship is stronger than before. and hope that it will after as well.

why is it that bile lama lagi nak kawin keje takde langsung and then bile time nak kawin keje datang melambak- lambak. ishkk..rimas btul.nasib dah bagitau boss nak kawin and nasib sume leave untuk kawin dah approved. ape yang nak buat??bole tak i nak live day by day...just see how it flows. sebab lagi i worry lagi benda tak menjadi.hehe.

harap2 kad bole dapat. for the time being, i've collected all the address and email of guests. later nak print. then bile dapat just lekat je.

nak raya dah. biskut pun tak wat lagi. wiken ni baru nak start. semoga sume plan wiken ni menjadi. baju raya pun i tak beli lagi.huhu..i mean..baju kurung dah ada a few so that's all settled.tp baju casual..huhu..takde mood nak beli sebab makin gemuk.hahahaha.berat langsung tak berubah masa bulan puasa.huhu..okla. tak berubah..dari bertambah lagi truk kan?

azani nak kawin dah. kena plan ngan dyna n aifa if they want to go together..rindu nak jumpe dieorg.plus nak jumpe mama wany and baby die.heheh..mesti dah besar.

well..baby suruh wat list of all the people yang terlibat untuk menjayakan majlis perkahwinan kiteorg..alhamdulillah sume orang yang terlibat have been very nice to us.so nanti i will do the list and post it in here.

the end.

1 comment:

dYnA said...

babe..miss you too...
you are back! we need a day to spnd together!

cpat pick a date!